Kan du slutte å fortelle meg at jeg er tynn?! Jeg vet det så godt fra før av....

Og ja.. Jeg spiser mat hver eneste dag!! 

Altså, ikke for å være frekk men nå begynner jeg å bli lei av å høre fra diverse mennesker at jeg er tynn og at jeg må spise. Den vitsen begynner å gå ut på dato, og det er ikke en gang en vits. Det er formynderi fra personer som ikke er hverken fastlegen min, familien min eller mine to nærmeste venner - det er forøvrig bare de som har LOV til å kommentere vekta mi på en eller annen måte! 

Jeg tror ikke jeg er den eneste som er lei av kommentarer og utspill om ens vekt fra både fremmede og kjente som absolutt må åpne kjeften sin enda det er TOTALT UNØDVENDIG. Det er nemlig ikke sånn at man setter pris på kommentarer om vekta si, selv om dere "kommentatorer" tror det. Det nevnes stadig at å snakke om vekta til en med anoreksi er fyfy! Hvorfor spør du? Jo, det har noe med det psykologiske å gjøre, det ripper opp i sår og minner om det som fremprovoserte anoreksien i første omgang. Derfor skal man IKKE snakke om kroppsvekten til en person med anoreksi.

Egentlig trenger man ikke kommentere vekta til andre mennesker i det hele tatt. Det bør ikke være et tema for Gud og hvermansen. Slik jeg ser det har IKKE Gud og hvermansen noe med hva jeg veier i det hele tatt. De eneste som kan og får lov til å mene noe eller ordlegge seg til meg om vekta mi er legen min, min nærmeste familie og mine to nærmeste venner. Resten av verden kan ganske enkelt holde det for seg selv. Tusen takk på forhånd! 

Så til alle dere som på død og liv må kommentere alt dere ser og legger merke til, ikke gjør det. Noen ganger er TAUSHET virkelig GULL. Kanskje unngår dere å såre noen, opprøre noen eller rippe opp i gamle sår og minner. Rett og slett la enkelte ting ligge, noen ting er såpass privat at folk gjerne vil la det være privat. Og det bør dere hvermansens også respektere heretter! 

Fredrik/Mittlivmedasperger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedasperger

mittlivmedasperger

26, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg Mittlivmedasperger! Gjennom denne bloggen vil jeg gi dere et innblikk i hvordan det er å leve med Asperger Syndrom - en diagnose i det såkalte Autismespekteret. Kommer til å skrive om hvordan hverdagene med Asperger er og emner tilknyttet Asperger og Autisme, nedsatt funksjonsevne med mer. Velkommen skal du være! Mvh. Fredrik/Mittlivmedasperger

Kategorier

Arkiv

hits