Nei, Nina Karin Monsen..

Nei, Nina Karin Monsen.. 

Du får ikke lov til å dehumanisere mine venner på den måten, du får ikke lov til å snakke ned mine beste venner. Du får ikke lov til bruke slike ord om andre mennesker, du får ikke lov til å slippe unna med din diskriminerende tone overfor medmennesker! 

Når jeg leser ord og tanker om annerledeshet fra en kvinne som Nina Karin Monsen går det et gufs fra fortiden nedover ryggen min. Når hun gjør mennesker til noe verdiløst, når hun setter mennesker i bås med djevelen selv. Da blir jeg lei meg og sinna. Jeg får lyst til å kaste glass i veggen, knuse noe. Jeg får lyst til å skrike opp og be Gud sette himmelen i brann. Jeg får lyst til å gråte 10 000 tårer og kaste meg selv i senga og tørke mine tårer på lakenet.. Hvorfor Nina? Hvorfor må du spre dine hatefulle tanker om mine beste venner..? 

Nok er nok! Dette får ikke stå uimotsagt, du får ikke slippe unna med dette Nina! Ikke skal du få spre dine løgner, usannheter og faktafeil lenger. Ditt skitne tankespill skal ikke lenger få råde debatten om likekjønnet ekteskap! Du skal ikke få lov til å opptre arrogant og ignorant. Du skal stilles til ansvar for dine rasistiske tanker, du skal stå til veggs i møte med rettferdigheten! 

Jeg spør deg åpent: Tenker du like nedsettende om mennesker med nedsatt funksjonsevne, tenker du like ondskapsfullt om asylsøkere og flyktninger. Har du et like brennende hat mot all form for annerledeshet? I såfall skal jeg si deg en ting: Hatet ditt vinner aldri! Ikke en gang skal du få stå der å tro at ditt hat seirer mot alle andres kjærlighet. Ikke en gang skal du få stå uimotsagt! Ikke en eneste gang til skal du få kaste ut dine menneskefiendtlige utsagn mot mennesker som bare prøver å leve et godt liv! 

Nina Karin Monsen: Nå har jeg fått nok av deg og dine tåpelige utspill, du håner mennesker og du sårer følelser. Du river opp hjerter og du sprer løgner som skaper sinne og smerte. Du skal slutte å tro at du er noe, for det er du ikke. Du er ingenting, ingenting annet enn en bitter, gammel dame. Du kommer aldri til å bli noe, og du har aldri vært noe. Annet enn definisjonen på galskap og ondskap. Du er frekk, du er stygg i munnen. Du er rasistisk og du er slem. Du er ingenting. Du kan skamme deg, du kan ta hatten din å gå, gå langt og lenge til du ikke lenger ser den verden du forlot. Du er ikke velkommen her når du snakker slik du gjør. Jeg skammer meg over å være norsk på grunn av mennesker som deg.. Skam deg Nina, jeg vet ikke hva du er. Men du er hvert fall ikke et menneske! 

Nina Karin Monsens meninger skal ikke få styre debatten. Hun skal ikke få spre sitt hat og sine ytterliggående meninger. Hun skal ikke få stå uimotsagt. Jeg lar henne ikke vinne denne uverdige vendettaen mot uskyldige mennesker. Hun skal ikke få lov til å være uten motstand, hun skal få kjenne vreden av å legge seg ut mot vanlige mennesker, Mittlivmedasperger lar ikke Nina Karin Monsen slippe unna! Skam deg Nina, skam deg! Du er slem! 

"Når en mann kan skape så mye hat, tenk på hvor mye kjærlighet vi andre kan skape" 

"Hat skaper bare murer, det dehumaniserer mennesker. La oss heller bygge broer av kjærlighet og bygge en verden for oss alle" 

-Fredrik/Mittlivmedasperger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedasperger

mittlivmedasperger

26, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg Mittlivmedasperger! Gjennom denne bloggen vil jeg gi dere et innblikk i hvordan det er å leve med Asperger Syndrom - en diagnose i det såkalte Autismespekteret. Kommer til å skrive om hvordan hverdagene med Asperger er og emner tilknyttet Asperger og Autisme, nedsatt funksjonsevne med mer. Velkommen skal du være! Mvh. Fredrik/Mittlivmedasperger

Kategorier

Arkiv

hits