Hjertesukk, et barn i himmelen.. </3

Hjertet mitt gråter, tårene renner og tryggheten settes på prøve.. 

Et øye, en nese, en munn. Stillheten brytes av skrik i det fjerne. Tryggheten er borte, atter en gang slår ondskapen til. Mennesker rives bort fra sine kjære. Et menneske, et barn forlater jorden. En forelder står igjen med blanke øyne. Tom, i sjokk. I stillstand. En søster og en bror leter fortvilet etter minstejenta. Minstegutten er ingen plass å se. Over alt ligger kropper strødd. Asken stiger opp i sky, flammene brenner langsomt inn. Hvorfor? Hvorfor så brutalt? Hvorfor så hardt? Hvorfor drepe de minste, uskyldige i samfunnet? 

Terrorangrepet i Manchester setter verdiene våre på prøve. Når de yngste, minste og mest sårbare blir offer for en sånn hjerteløs ondskap. Da settes vi på prøve. Våre verdier blir presset på grensen. Vår rasjonalitet blir kastet på dør. Vi settes på en styrkeprøve ingen vil igjennom. Våre barn blir straffet på den mest grusomme måten som finnes; De blir offer for ekstremistisk terror.. 

Heal The World and letter our children keep their innocence, sa Michael Jackson en gang tror jeg. 

Sannere ord er ikke blitt sagt. La våre barn beholde uskylden. De er fremtiden, fremtidens mennesker. Ikke ta dem inn i konflikten mellom voksen mann og kvinne. Ikke tving dem inn i en verden av splittelse, hat, fordommer og vold. La dem leve i fred med kjærlighet, respekt, håp og tro. Ikke ta barna, de er så uskyldige og rene som det bare er mulig. Når terroren rammer barn blir verden en ruin av tapt håp og tro. Dette aksepterer jeg ikke.. 

Til dere ekstremister, islamister og terrorister! Jeg finner meg ikke i at dere går etter barna våre. Jeg finner meg ikke at dere beskylder våre barn for de feilene vi voksne begår. JEG FINNER MEG IKKE I at dere straffer våre barn for våre gjerninger! JEG FINNER MEG IKKE TERROR NOE MER! 

Hatet dere retter mot Vestens verdier skal ikke og får ikke ramme barna! Deres hat mot oss såkalte vantro får ikke skade barna våre lenger! Jeg aksepterer ikke at dere truer våre uskyldigste og straffer dem med deres voldelige handlinger. La barna våre være! Hatet deres hører hjemme i Satans rike, der dere også hører hjemme. For dere må skjønne, at deres hatefulle holdninger, det bringer dere ikke til Paradis. Deres vold og hat bringer dere bare til Helvetet. Sann mine ord, hat og fordommer hører Satan og hans tjenere til. Men aldri vil Satan kunne bringe ufred til denne jord. Kun Guds kjærlighet får plass på menneskenes jord. Hat ikke meg og mine barn kjære ekstremist, hat deg selv for dine gjerninger. Hos meg finner du bare kjærlighet..

Mittlivmedasperger sender sine varmeste medfølelse, tanker og kjærlighet til ofrene og deres pårørende i Manchester <3 Ingen fler skal bli ofre for ondskap og hat. Verden står sammen mot hatet, trusselen og terroren, fred være med alle og gi aldri opp håpet <3 May the Force be With You all, stay strong and love eachother more than ever <3 

Fredrik/Mittlivmedasperger <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedasperger

mittlivmedasperger

26, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg Mittlivmedasperger! Gjennom denne bloggen vil jeg gi dere et innblikk i hvordan det er å leve med Asperger Syndrom - en diagnose i det såkalte Autismespekteret. Kommer til å skrive om hvordan hverdagene med Asperger er og emner tilknyttet Asperger og Autisme, nedsatt funksjonsevne med mer. Velkommen skal du være! Mvh. Fredrik/Mittlivmedasperger

Kategorier

Arkiv

hits