Faen ta omskjæring!

Faen ta omskjæring! 

Har ikke blogga på aldri så lenge, men nå fikk jeg given til å skrive et innlegg jeg har tenkt på lenge. Og det handler om en praksis som får meg til å grine av irritasjon og frustrasjon; Omskjæring. PS. Sier ikke at min mening om detter er riktig eller absolutt. Mer en betraktning enn noe annet. 

Men jeg skal være helt ærlig med dere; JEG LIKER DET IKKE I DET HELE TATT! Å skjære i et friskt barns underliv på bakgrunn av religiøs overtro eller utgamle og i dag umoderne tradisjoner blir for meg helt meningsløst. Og leger sier det samme; å skjære i kroppen uten at det foreligger noe medisinsk grunnlag for det er fullstendig tåpelig. Helt idiotisk spør du meg! 

Det dukker stadig opp artikler og bilder med barn som blir holdt nede av voksne menn - særlig - som skriker av smerte mens de voksne ignorerer barna og deres ve og vel til fordel for dumme tradisjoner og overtro. Dette provoserer meg GRENSELØST. Hvilken rett har voksne til å påberope seg retten til å utføre en så frekk og utidig gjerning mot et uskyldig barn. Med begrunnelse i det som står skrevet i en fantasibok de fleste moderne mennesker ikke tar seriøst? I mine øyne finns det ingen rett til å gjøre sånt, selv med fortegnet religionsfrihet.

Niks, nei og njet! Man avkler ikke barn under tvang, holder dem i jerngrep og setter en sløv skalpell eller barberblad mellom bena deres og kutter i vei! Ikke uten at det foreligger en faglig medisinsk begrunnelse bak det! Bare ikke akseptabelt! 

Aspergeren i meg klarer ikke å se logikken bak omskjæring og heller ikke finne noen gode argumenter for det heller. Jeg finner de begrunnelsene som finnes for bullshit, tøys og tull. Uten at det foreligger en medisinsk faglig begrunnelse for å gjennomføre det, så ser jeg hele handlingen som barbarisk og som et overgrep mot barns intimsoner. Og det er hverken greit eller lovlig sånn helt egentlig. Ser du på Barnekonvensjonen og norsk lov kan man egentlig regne omskjæring som et ulovlig inngrep og overgrep mot barns rettigheter og intime soner. Noe som da er straffbart etter min og mange andres syn. 

Case closed! Omskjæring er fullstendig meningsløst og en uakseptabel tradisjon i dagens moderne verden der vi skal lever etter menneskerettighetenes veiledning. Nei betyr nei og barns stemme må bli hørt. Sett en grense og stopp dette tullet nå! 

NEI TIL KJØNNSLEMLESTELSE AV BARN OG UNGE I GUDS NAVN! 

Fredrik/Mittlivmedasperger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedasperger

mittlivmedasperger

26, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg Mittlivmedasperger! Gjennom denne bloggen vil jeg gi dere et innblikk i hvordan det er å leve med Asperger Syndrom - en diagnose i det såkalte Autismespekteret. Kommer til å skrive om hvordan hverdagene med Asperger er og emner tilknyttet Asperger og Autisme, nedsatt funksjonsevne med mer. Velkommen skal du være! Mvh. Fredrik/Mittlivmedasperger

Kategorier

Arkiv

hits