Kristiansand og tiden etterpå!

Må rette opp en skjev fremstilling av tiden etter Kristiansandsturen min! 

Jeg har det nemlig ikke så ille som jeg har gitt inntrykk av! 

Jeg skrev tidligere noen innlegg som kan ha gitt et inntrykk av at turen til Kristiansand ga meg en voldsom nedtur i etterkant. Men det stemmer ikke, jeg har en tendens til å overtenke ting og i stedet for å leve på de positive impulsene en slik tur gir. Så henger jeg meg opp i uvesentligheter som at nå er turen over og jeg skal tilbake til den trauste hverdagen. Det er ikke en bra ting og er noe jeg må jobbe litt med. Turen var sårt tiltrengt og ga med en boost når det kommer til selvfølelsen og tok bort mye stress og negativ energi. 

​Jeg kjenner jo at jeg savner venninnen min - Line, samt omgivelser og opplevelser. Det skaper jo litt uro i kroppen. Men jeg har det ikke fælt på grunn av turen eller fælt fordi jeg kom hjem til hverdagen. Har det helt topp, er bare litt for flink til å ikke nyte øyeblikkene, impulsene og minnene etter en slik super tur! Line var en fantastisk vert og jeg ser FREM til neste tur allerede! 

Mvh. Fredrik/Mittlivmedasperger! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedasperger

mittlivmedasperger

26, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg Mittlivmedasperger! Gjennom denne bloggen vil jeg gi dere et innblikk i hvordan det er å leve med Asperger Syndrom - en diagnose i det såkalte Autismespekteret. Kommer til å skrive om hvordan hverdagene med Asperger er og emner tilknyttet Asperger og Autisme, nedsatt funksjonsevne med mer. Velkommen skal du være! Mvh. Fredrik/Mittlivmedasperger

Kategorier

Arkiv

hits